Palvelut

Vahaus, kiillotus ja muut palvelut

Clean Maker tarjoaa kattavasti autojen pesuun, puhdistukseen ja maalipinnan hoitoon liittyviä palveluja.

Tarjontaamme kuuluvat mm:

 • Ulkopesu
 • Sisäpuhdistus
 • Vahaus
 • Kestovahaus
 • Kiillotus
 • Naarmunpoisto
 • Verhoilupesu
 • Hajunpoisto
 • Kiveniskukorjaukset
 • Maalipinnan hoito
 • Tuulilasin korjaus

Kaikki työt tehdään käsityönä. Vahaus ja kiillotus toteutetaan käyttämällä korkeatasoisia tuotemerkkejä, kuten Perma Shine,Sonax, Pro, Menzerna ja AutoSmart.

Tarkastele tarjoamiamme palveluja tarkemmin hinnastosta!

Tuulilasin korjaus 

Clean Maker korjaa kaikki kiven iskemät tai särölle menneet tuulilasit, sivulasit ja takalasit Tampereella. Korjaamme esimerkiksi häränsilmät, tähtihalkeamat ja lyhyet halkeamat alan parhailla välineillä. Rikkoutunut tuulilasi on turvallisuusriski ja saattaa lisäksi aiheuttaa auton hylkäämisen katsastuksessa. Rikkoutunutta tuulilasia ei tarvitse kuitenkaan välttämättä vaihtaa, vaan tuulilasin korjaus voi riittää. Ammattimaisesti tehty tuulilasin korjaus säästää näin ollen rahaa ja aikaa! Jos vakuutuksesi kattaa tuulilasin korjauksen, voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

Kiveniskun korjaus ehkäisee suurempia vahinkoja

Tuulilasiin syntynyt pieni kivenisku tai halkeama ei aluksi välttämättä vaikuta kovin suurelta ongelmalta, mutta se on altis kasvamaan ja aiheuttamaan vaaratilanteita kuljettajalle ja matkustajille. Pienikin vaurio tuulilasissa saattaa myös aiheuttaa häiriötekijän kuljettajan huomiokykyyn ja näkökenttään. Kiveniskun korjaus on nopea ja kannattava tapa korjata tuulilasi taas ehjäksi ja ennaltaehkäistä suurempia vahinkoja. Clean Maker tekee kiveniskun korjaukset ammattitaitoisesti ja ripeästi. Tule teetättämään tuulilasin korjaus meillä heti kun vahinko on syntynyt!

Autofiksaus 

Haussa korkealaatuinen ja perusteellinen autofiksaus Tampereelta? Tuo autosi Clean Makerille. Tarjoamme kaikkia auton pesuun, puhdistukseen ja maalipinnan hoitoon liittyviä palveluja. Teemme myös laadukkaita auton sisäosien sekä verhoilujen pesuja. Kokeneen autofiksaajan Clean Makerin palveluihin kuuluvat muun muassa

 • autopesu
 • auton vahaus
 • auton kiillotus
 • auton myllytys
 • tuulilasin korjaus
 • auton sisäpesu
 • auton verhoilun pesu

Autofiksauspalvelut käsityönä

Teemme kaikki autofiksaukseen liittyvät työt käsityönä! Käytämme työssämme vain parhaita ja laadukkaimpia tuotteita ja työkaluja, jotta lopputulos olisi paras autollesi. Olemme tarjonneet autofiksausta Tampereella jo vuodesta 1978, joten todellakin tiedämme, mitä teemme! Tuo autosi meille Clean Makeriin, ja autosi näyttää taas kuin juuri ostetulta!

Auton vahaus 

Alansa asiantuntija Clean Maker tarjoaa auton vahausta käsityönä Tampereella korkealaatuisia tuotteita käyttäen. Auton vahaus suojaa auton maalipinnan esimerkiksi teillä pöllyävältä hiekalta, pölyltä ja soralta, UV-säteilyltä ja muilta maalipintaa vaurioittavilta tekijöiltä. Auton vahauksen ansiosta auto pysyy puhtaana pidempään. 

Auton kovavahaus

Auton kovavahaus tulisi suorittaa autolle noin 2-3 kertaa vuodessa. Vaha suojaa auton maalipintaa, ja auto näyttää uudenkiiltävältä pidempään. Perusteellisen käsinpesun jälkeen levitetyn vahan annetaan imeytyä ja kuivua. Kuivumisen jälkeen pinta viimeistellään korkealaatuisella mikrokuituliinalla käsin. Clean Maker tekee kaikki auton kovavahaukset ammattitaidolla ja huolella!

Auton maalipinnan suojakäsittely

Clean Makerin palveluihin kuuluu myös auton maalipinnan suojakäsittely, joka estää väriä haalistumasta ja helpottaa auton puhtaana pitämistä. Suojattu maalipinta kestää paremmin myös maalipintaa kuluttavia tekijöitä. Suojakäsittelyjemme uusintavälit ovat 1 vuodesta jopa 5 vuoteen. Varaa aikasi jo tänään Clean Makerilta, oli suunnitelmissasi sitten auton vahaus tai auton maalipinnan suojakäsittely!

Auton verhoilun pesu 

Auton verhoilu on erityisen altis tahroille ja likaantumiselle, etenkin jos auton sisällä vielä nautitaan juotavia ja ruokia. Myös vaatteet saattavat tahria kuljettamalla likaa penkeille. Clean Maker tekee auton verhoilun pesua, jossa penkit saadaan taas uuden veroisiksi ja tahrattomiksi. Auton verhoilun pesu olisi hyvä teetättää riittävän usein, jopa kerran vuodessa. Auton verhoilun pesu tekee hyvää sekä kangas- että nahkasisustukselle. Nahkasisustuksessa käytetään erityisiä puhdistavia ja hoitavia aineita. Saat meiltä auton verhoilun pesun alkaen 85 euroa! Tutustu lisää hinnastoomme.

Auton verhoilun pesun vaiheet

Auton verhoilun pesu alkaa penkkien imuroinilla, jotta saadaan kaikki irtolika ja pöly pois. Imuroinnin jälkeen penkit valmistellaan pesua varten pesuaineella ja apuvälineillä. Lopulta penkit pestään painehuuhtelulaitteella. Lopuksi vesi imetään pois, ja penkit kuivataan lämmittimien avulla. Jos penkit ovat erityisen likaiset, käsittely verhopesuaineella voidaan tehdä kahdesti. Saat meiltä myös hajunpoistokäsittelyn autollesi. Palauta penkkien uutuuden raikkaus ja tuo autosi verhoilu pestäväksi Clean Makeriin!

Auton sisäpuhdistus 

Tampereella sijaitseva Clean Makerin palveluihin kuuluu auton sisäpuhdistus. Ammattilainen poistaa pinttyneet ja vaikeatkin tahrat auton sisäpinnoilta, mikä kotioloissa olisi ollut täysi mahdottomuus. Auton sisäpuhdistus nostaa myös ajomukavuutta ja auton sisäosien viihtyvyyttä. Clean Maker tekee autojen sisäpuhdistukset laadukkaasti ja ammattitaitoisesti!

Auton sisäpuhdistuksen osat

Yleensä auton sisäpuhdistus pitää sisällään sisätilojen imuroinnin sekä eri pintojen puhdistuksen, mukaan lukien ikkunoiden sisäpinnat. Eri materiaaleista valmistetut pinnat vaativat erilaisia käsittelyaineita ja -tapoja. Tehokkaalla imuroinnilla ja apuvälineillä saadaan puhdistettua myös  tarvittaessa tekstiilipintoihin tiukkaan kiinnittyneet lemmikkieläinten karvat. Tutustu myös auton verhoilun pesupalveluihimme. Lopulta tilauksesta/toiveestasi puhdistetut pinnat käsitellään suojaavilla aineilla, jotta ne hylkisivät likaa entistä paremmin ja pysyisivät siisteinä pitempään. Jos haluat autollesi varmasti tehokkaan ja perinpohjaisen auton sisäpuhdistuksen, tuo se pestäväksi Clean Makerille!

Auton myllytys 

Tamperelaisen autopuhdistusalan erikoisliikkeen Clean Makerin monipuolisiin palveluihin kuuluu auton myllytys, eli auton puleeraus. Kiillotamme haalistuneet ja kuluneet autojen maalipinnat taas entiseen kiiltoonsa myllyttämällä. Auton myllytys tehdään koneellisesti ja työhön parhaiten soveltuvilla hiomalakoilla ja hioma-aineilla. Auton puleeraus voidaan tehdä myös kirkaslakkapintaisiin autoihin. Koneellinen kiillotus tasoittaa naarmuuntuneen ja haalistuneen pinnan palauttaen sen entisen kiillon ja värin syvyyden. Auton myllytys myös tasoittaa vanhan väripinnan ja uudelleenmaalatun maalipinnan kiiltoeroja.

Auton kiillotus koneellisesti työvaiheittain

Ennen auton myllytystä auto pestään huolellisesti käsin ja kuivataan. Tekijä valitsee kohteeseen sopivan kiillotustahnan ja laikan ja niin hionta voi alkaa. Auton kiillotus koneellisesti poistaa syntyneitä naarmuja, hapettumia ja kulumia ja tuo maalipinnan alkuperäisen loiston esiin! Lopuksi kiillotettu pinta vielä suojataan vähintään vahalla tulevia rasituksia vastaan.

Auton koneellinen kiillotus vaatii osaavan tekijän

Auton koneellinen kiillotus vaatii aikaa ja kokeneen tekijän. Kokematon tekijä voi vahingoittaa maalipintaa laajaltikin vääränlaisella hiontalaitteen käsittelyllä ja sopimattomilla kemikaaleilla. Tämän takia auton myllytys kannattaa aina jättää osaavalle autopuhdistusliikkeelle, eli Clean Makerille. Ole meihin yhteydessä ja varaa aika autosi myllytykseen!