Maalipinnanhoito - hinnasto

Kovavahaus

Henkilöauto 105,00 €
Iso maastoauto 125,00 €
Pakettiauto 125,00 - 170,00 €

Silver One -käsittely

Henkilöauto 170,00 €
Iso maastoauto 195,00 €
Pakettiauto 195,00 - 230,00 €

Sisältää auton päälipesun. Pitkävaikutteinen menetelmä suojata auton maalipinta. Yksi käsittely antaa korkean kiillon ja tehokkaan suojan 12-15 kuukaudeksi. Käsitellään auton ulkoiset, sään auringon valon, liikenteen altistamat, kiiltäväksi tarkoitetut, maalatut pinnat. Suositellaan uusintakäsittelyä 1 vuoden välein.

Silver Seal Nordic

Henkilöauto 295,00 €
Iso maastoauto 325,00 €
Pakettiauto 365,00 €

Sisältää auton päälipesun. Silver Seal on kaksivaiheinen menetelmä suojata maalipinta maalia huonontavilta tekijöiltä. Esikäsitellylle pinnalle levitetään 2- toimi orbitaalikoneella kemikaaliseos, joka antaa korkean kiillon ja pitkävaikutteisen suojan maalipinnalle. Käsitellään auton ulkoiset, sään auringon valon, liikenteen altistamat, kiiltäväksi tarkoitetut, maalatut pinnat. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan uusintakäsittelyä 3 vuoden välein.

Perma Shine -käsittely

Henkilöauto 450,00 €
Iso maastoauto 495,00 €
Pakettiauto 495,00 - 520,00 €

Sisältää auton päälipesun. Kemiallis- mekaaninen tapa suojata maalipinta 2- komponentti kemikaaleilla pysyvästi maalia huonontavia tekijöitä vastaan. Käsitellään auton ulkoiset, sään auringon valon, liikenteen altistamat, kiiltäväksi tarkoitetut, maalatut pinnat. Perma Shine- käsittelyn jälkeen korin pinnan hoidoksi jää vain pesu. Käsittelylle suositellaan tarkastusta/ mahdollista uusintakäsittelyä 5 vuoden kuluttua.

System X: Ceramic Protection

Diamond SS - ceramic coating

Henkilöauto 799,00 €
SUV 950,00 €

Valitse parasta – markkinoiden kovin nanokeraaminen +9H-pinnoite. Poikkeuksellinen System X Diamond SS tarjoaa suojaa, jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond SS peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja valkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond SS kesto parhaimmillaan jopa 60 kk / +60 000km ja soveltuu erinomaisesti myös teipille. Diamond SS kestää korkeitakin lämpötiloja, omaa self-healing ominaisuuksia ja antigraffiti suojan.

CRYSTAL SS - Ceramic nano coating

Henkilöauto 359,00 €
SUV 450,00 €

Crystal SS on 9H nanokeraaminen pinnoite. Sen kestävyys on 20 kk ja parhaimmillaan jopa 36 kk +35 000km. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobisuus, kemikaalien kestävyys, UV-suoja ja lämmönkestävyys. Kyseessä on tuotteen Super Slick - versio, jonka ominaisuudet tehostavat pinnoitteen liukkautta ja hydrofobisuutta entisestään. Crystal SS- nanokeraaminen pinnoite helpottaa auton pesua, parantaa maalipinnan kiiltoa ja antaa likaa ja vettä hylkivän pinnan, pitäen sen puhtaana pidempään. Hintalaadultaan erinomainen valinta!

Kenotek: Ceramic Shield Camiq

Henkilöauto 580,00 €

Keraaminen pinnoite, joka perustuu uusimpaan maalipinnan suojausmenetelmään. Sen piioksidi (SiO2) pohjainen suoja-aine antaa maalipinnalle hyvän suojan ulkoisia rasituksia vastaan. Pinnoite antaa erittäin pitkäikäisen suojan, oikein hoidettuna sen kesto on yli 3 vuotta. Pinnoitteella on hyvä vettä ja likaa hylkivä vaikutus (hydrofobinen) joka helpottaa ajoneuvon puhtaana pitämistä jatkossa. Parhaimmillaan uuteen, uudehkoon tai uudistettuun maalipintaan.

Glass Coat

Yllä olevien käsittelyjen yhteydessä tehtynä alk.40,00 €

Sisältää tuulilasin ja etusivulasien käsittelyn. Glass Coat muodostaa autolasille suojaavaan helppohoitoisen titaaninkovan pinnoitteen. Käsittelyn ansiosta auton lasipinnat säilyvät kirkkaina ja puhdistuvat huomattavasti helpommin vaikeassakin ajokelissä. Lasinpesunestettä kuluu vähemmän eikä lasille sumuava likaseos ”tuki” näkyvyyttä vaan pyyhkiytyy helpommin jättäen näkymän tielle kirkkaaksi.