Auton vahaus Tampereella

Alansa asiantuntija Clean Maker tarjoaa auton vahausta käsityönä Tampereella korkealaatuisia tuotteita käyttäen. Auton vahaus suojaa auton maalipinnan esimerkiksi teillä pöllyävältä hiekalta, pölyltä ja soralta, UV-säteilyltä ja muilta maalipintaa vaurioittavilta tekijöiltä. Auton vahauksen ansiosta auto pysyy puhtaana pidempään. 

Auton kovavahaus

Auton kovavahaus tulisi suorittaa autolle noin 2-3 kertaa vuodessa. Vaha suojaa auton maalipintaa, ja auto näyttää uudenkiiltävältä pidempään. Perusteellisen käsinpesun jälkeen levitetyn vahan annetaan imeytyä ja kuivua. Kuivumisen jälkeen pinta viimeistellään korkealaatuisella mikrokuituliinalla käsin. Clean Maker tekee kaikki auton kovavahaukset ammattitaidolla ja huolella!

Auton maalipinnan suojakäsittely

Clean Makerin palveluihin kuuluu myös auton maalipinnan suojakäsittely, joka estää väriä haalistumasta ja helpottaa auton puhtaana pitämistä. Suojattu maalipinta kestää paremmin myös maalipintaa kuluttavia tekijöitä. Suojakäsittelyjemme uusintavälit ovat 1 vuodesta jopa 5 vuoteen. Varaa aikasi jo tänään Clean Makerilta, oli suunnitelmissasi sitten auton vahaus tai auton maalipinnan suojakäsittely!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat palvelut!

Clean Maker

Lokomonkatu 11
33900, Tampere
>> Sijainti

Puh 03-2657099
Fax 03-3683548
posti@cleanmaker.fi