Auton myllytys Tampereella

Tamperelaisen autopuhdistusalan erikoisliikkeen Clean Makerin monipuolisiin palveluihin kuuluu auton myllytys, eli auton puleeraus. Kiillotamme haalistuneet ja kuluneet autojen maalipinnat taas entiseen kiiltoonsa myllyttämällä. Auton myllytys tehdään koneellisesti ja työhön parhaiten soveltuvilla hiomalakoilla ja hioma-aineilla. Auton puleeraus voidaan tehdä myös kirkaslakkapintaisiin autoihin. Koneellinen kiillotus tasoittaa naarmuuntuneen ja haalistuneen pinnan palauttaen sen entisen kiillon ja värin syvyyden. Auton myllytys myös tasoittaa vanhan väripinnan ja uudelleenmaalatun maalipinnan kiiltoeroja.

Auton kiillotus koneellisesti työvaiheittain

Ennen auton myllytystä auto pestään huolellisesti käsin ja kuivataan. Tekijä valitsee kohteeseen sopivan kiillotustahnan ja laikan ja niin hionta voi alkaa. Auton kiillotus koneellisesti poistaa syntyneitä naarmuja, hapettumia ja kulumia ja tuo maalipinnan alkuperäisen loiston esiin! Lopuksi kiillotettu pinta vielä suojataan vähintään vahalla tulevia rasituksia vastaan.

Auton koneellinen kiillotus vaatii osaavan tekijän

Auton koneellinen kiillotus vaatii aikaa ja kokeneen tekijän. Kokematon tekijä voi vahingoittaa maalipintaa laajaltikin vääränlaisella hiontalaitteen käsittelyllä ja sopimattomilla kemikaaleilla. Tämän takia auton myllytys kannattaa aina jättää osaavalle autopuhdistusliikkeelle, eli Clean Makerille. Ole meihin yhteydessä ja varaa aika autosi myllytykseen!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat palvelut!

Clean Maker

Lokomonkatu 11
33900, Tampere
>> Sijainti

Puh 03-2657099
Fax 03-3683548
posti@cleanmaker.fi